A world of cycling knowledge

Het verleggen van grenzen begint bij de keuze van de juiste materialen. U stemt uw fiets tot in detail af op uw ambities en de extra accessoires kiest u eveneens met dezelfde zorg. U en uw fiets voelen zich dan ook thuis bij een Shimano Service Center. De thuisbasis voor snelle en vakkundige service zoals alleen de Service Center-dealer die kan bieden.

Shimano waarborg

Selecteert u uw onderdelen en accessoires met uiterste zorg en wilt u uw fiets in absolute topconditie houden? Dan gaat u voor de nieuwste Shimano producten, onderhoud, reparatie en advies naar een Shimano Service Center. Want daar bent u verzekerd van de beste service en de hoogste kwaliteit volgens het waarborg van Shimano.

Vakkundige werkplaats

Ieder Shimano Service Center heeft een professionele werkplaats voor vakkundig onderhoud, snelle reparaties en het allerbeste advies op fietsgebied. Bovendien worden de medewerkers van een Shimano Service Center-dealer continu bijgeschoold door Shimano en zij werken alleen met de allerbeste gereedschappen. Uw fiets is dus in vertrouwde handen.

Noviteiten en innovaties

Een Shimano Service Center is bovenal een echte trendsetter. Zo vindt u er steeds de nieuwste producten. Shimano introduceert unieke noviteiten en belangrijke innovaties namelijk het eerst via de Service Centers. Bij hen kunt u zich dus als eerste vakkundig laten informeren over de nieuwste producten.

Shimano Service Center

Een Shimano Service Center heeft een gespecialiseerde fietsshop met een ruim en overzichtelijk aanbod uit de complete collectie Shimano producten. Zo beschikt hij altijd over voldoende onderdelen, noodzakelijk voor eventuele reparaties. Daarnaast kunt u bij een Shimano Service Center altijd terecht voor uw Shimano fietsschoenen, de functionele en comfortabele fietskleding en onze uitstekende onderhoudsmiddelen.

Europees netwerk

Het Shimano Service Center-concept treft u aan in geheel Europa. Overal zult u Service Center-dealers aantreffen die beschikken over een ruim assortiment Shimano producten.

Zij vormen met elkaar een netwerk van kwalitatief hoogwaardige dealers die u eveneens uitgebreid kunnen informeren over het complete Shimano producten gamma. Daarnaast kunnen zij u altijd goed adviseren over de fietscomponenten en -accessoires die in specifieke regio’s het best bruikbaar zijn.

BikeExchange.be werd eind 2015 gelanceerd & maakt deel uit van het Australische Marketplacer. Met de lancering in de BeNeLux zet BikeExchange een nieuwe stap in de globale expansie van de nu al grootste marktplaats ter wereld voor #everythingbike.

Het succes van BikeExchange in Australië & Nieuw-Zeeland is ook de doelstelling in de andere landen: de fietsindustrie ondersteunen en duurzaam ontwikkelen met de blik op de toekomst. BikeExchange.be is de online fietsportaal waar fietsers (van occasioneel tot fanatiek) alles kunnen kopen en verkopen wat met fietsen (dus ook onderdelen, accessoires, kledij, vakanties, etc.) te maken heeft. Ons motto: SELL IT. BUY IT. RIDE IT.

Alleen uitbaters met een echte, fysieke winkel kunnen hun producten te koop aanbieden. Zo garandeert het platform competentie en ervaring dat ook in de toekomst tegen de steeds groter wordende online concurrentie bestand is. Het voordeel voor consumenten en potentiële kopers: ze kunnen in één oogopslag, 24 op 24, een overzicht te krijgen van wat er op de markt te koop is. Men kan rechtstreeks contact opnemen met de handelaar en koopt voor zichzelf de meest geschikte fietsproducten.

Maak uw service afspraak

contacteer ons