TREK

TREK

Het pad naar superieure prestaties is geplaveid met nieuwsgierigheid. In 1976 werd Trek opgericht vanuit de vraag: Waarom worden er geen hoogwaardige fietsen gemaakt in de Verenigde Staten? Op dit moment geeft Trek de slimste en meest gepassioneerde fietsontwerpers en onderzoekers de mogelijkheden om alles in twijfel te trekken. Omdat innovatie plaatsvindt als je de moed hebt om de moeilijke vragen te stellen en om een weg te bewandelen die nog nooit iemand anders heeft genomen. Om voorop te kunnen lopen, moet je inventief zijn.

www.trekbikes.com

BMC SWITZERLAND

BMC SWITZERLAND

BMC is een Zwitsers high-end fietsenmerk met een sterke focus op technologie en met een specifieke design. Dankzij hun uitgebreide research & development afdeling ontwikkelt BMC Switzerland fietsen van het hoogste niveau. Elk prototype wordt uitgebreid getest door de profsrenners vooraleer het frame beschikbaar wordt voor het brede publiek. De technologie van de topframes vind je later terug in alle modellen. 

www.bmc-switzerland.com

CANNONDALE

CANNONDALE

Cannondale, opgericht door Joe Montgomery en zijn personeel op een zolder boven een pekelfabriek, begon als een fabrikant van outdoor-uitrusting. De naam komt van het Cannondale treinstation, aan de overkant van de straat. Sinds de oprichting zijn het mensen met passie die er werken. Passie om niet alleen de beste en meest innovatieve producten om grootse prestaties neer te zetten te ontwikkelen, maar ook plezier vinden  in het werk om alles te doen wat in hun macht ligt om de best mogelijke ervaring in het zadel te creëren. 

www.cannondale.com

VAN NICHOLAS

VAN NICHOLAS

Ontdek de hoogwaardige racefietsen met de allernieuwste technologische ontwikkelingen, allemaal met de onmiskenbare, tijdloze Van Nicholas-esthetiek en hun volledige toewijding aan vakmanschap, duurzaamheid en prestaties van topkwaliteit. Als fietsen meer voor jou betekent dan het volgen van de laatste modetrends; als je jouw fietsen als levenslang gezelschap beschouwt en niet het laatste speeltje; als je gelooft dat vorm en functie even belangrijk zijn, dan hebben wij precies datgene waar jij naar zoekt.

www.vannicholas.com

EDDY MERCKX

EDDY MERCKX

Eddy Merckx Cycles werd in 1980 opgericht met de missie om de beste racefietsen ter wereld te bouwen. En die doelstelling is onveranderd gebleven. Eddy’s aanwezigheid is nog steeds bepalend voor het bedrijf en zijn oog voor detail en kwaliteit drijft hen tot steeds hogere kwaliteitseisen. Hij blijft deel uitmaken van het design proces en test nog steeds hoogstpersoonlijk elk nieuw model uit.

www.eddymerckx.com

TUNTURI

TUNTURI

Tunturi New Fitness is al ruim 90 jaar het innovatieve en betrouwbare merk voor thuis fitness en professionele fitnessapparatuur. Maak kennis met ons ruime aanbod aan hometrainers, spinning bikes, loopbanden en crosstrainers. Gebruiksvriendelijk, comfortabel en aantrekkelijk geprijsd. Wat jouw trainingsniveau ook is en welke eisen je ook stelt aan fitness apparatuur, in onze productlijnen vind je altijd wat je zoekt.

www.tunturi.com

OLYMPIA

OLYMPIA

Olympia wordt opgericht in 1893 door Carlo Borghi in Milaan. In het begin produceerdern ze niet alleen fietsen, maar ook motorfietsen. In een wit met een zwarte gestreept Olympia shirt bereikte Enrico Mollo de tweede plaats in de Giro d'Italia (1940) en wint Pietro Chiappini de race Milaan-Turijn (1941). Door de eeuwen heen is er veel veranderd, te beginnen met de zeer moderne faciliteiten van 4400 m2 in het hoofdkantoor van Piove di Sacco tot het hoofdbedrijf, maar het erfgoed van Borghi blijft nog steeds: passie, sportieve aanwezigheid (met name in MTB met de multiaward winnende Marzio Deho en het Olympia-team), technologie en details van prestige.

www.olympiacicli.it

FLYER

FLYER

De uitvinder van de eerste FLYER e-bike is Philippe Kohlbrenner. Philippe Kohlbrenner is één van de meest invloedrijke namen in de Zwitserse e-bike ontwikkeling. Kohlbrenner was een jonge metselaar met passie voor technologie. Samen met zijn collega Reto Bohlen richtte hij het bedrijf BK-Tech op, afgeleid van de namen Bohlen Kohlbrenner (de voorloper van het huidige Biketec AG). In een voortrekkersrol sinds de vroege jaren 1990, heeft Biketec AG een schat aan gedegen ervaring met de FLYER e-bikes vergaard en heeft een aanzienlijke invloed gehad aan de consolidatie van de ontwikkelingen in de e-bike sector. Deze know-how is geïntegreerd in alle dagelijkse activiteiten van de onderneming. Biketec AG is marktleider op het gebied van e-bikes in Zwitserland.

www.flyer-fietsen.nl

RIESE MÜLLER

RIESE MÜLLER

Het begon allemaal met twee ingenieurs, een goed idee en een garage. Echter niet in Californië, maar in het zuiden van Hessen. En wel in Darmstadt. In de tuin van de ouders. Direct na de oprichting won het bedrijf in 1993 de innovatieprijs en groeide het uit tot de nu internationaal gerenommeerde premium-fabrikant van e-bikes en vouwfietsen. Nog altijd produceert Riese & Müller de meest innovatieve fietsen van morgen met de passie uit de begintijd - nog steeds in Weiterstadt, niet ver van de oude garage.

www.r-m.de/nl/

VANDIJCK

VANDIJCK

VanDijck is een fietsmerk dat staat voor kwaliteit en innovatie. De voorwiel- en middenmotoren zorgen voor het gevoel van wind in de rug in alle weersomstandigheden. Samen met de versnellingssystemen van Shimano en NuVinci is geen obstakel te groot voor een VanDijck. Onze fietsen worden geproduceerd met een harmonieuze samenstelling van internationaal bekende top onderdelen. Deze onderdelen werken uitstekend samen met als doel een comfortabele en prettige rijervaring. 

www.vandijckbikes.nl

SPARTA

SPARTA

Sparta kent een rijke geschiedenis. Het in 1917 opgerichte bedrijf richtte zijn pijlen in het begin van z'n bestaan op bakfietsen en wat later op gemotoriseerde rijwielen en bromfietsen. Sinds de jaren 70 is de fiets terug hun belangrijkste product en al sinds de jaren 90 hebben ze elektrische fietsen in hun gamma. Als er één fabrikant is die weet hoe ze elektrische fietsen moet maken, dan is het Sparta wel.

www.sparta.nl

JOHNNY LOCO

JOHNNY LOCO

Johnny Loco is ontstaan in 2005. Ergens aan het station van Barcelona ontmoetten de oprichters een een vreemd figuur waarmee ze enkele uren keuvelden. Hij, Johnny Loco liet hen verdwaast achter op het perron, op zoek naar zijn bagage, die bestond uit een oude, ruige leren koffer die betere dagen had gekend en een zeer stevige strand cruiserfiets. Maar wat doet het er toe: ze waren geïnspireerd door die figuur. 10 jaar later is er een merk met misschien wel de mooiste lifestyle fietsen op de markt.

www.johnnyloco.nl

OXFORD

OXFORD

In 1925 startte Alfred Van Den Berghe in Sint Niklaas met de productie van zijn eerste fietsen. Nu, 87 jaar later, is Van Den Berghe NV uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf binnen de Belgische fietssector, en is Oxford een vaste waarde op de fietsmarkt. Voor het personeel is: “Oxford sterk in fietsen” geen loze slagzin, maar een ware passie en uitdaging. Een bewuste doelstelling bij het vervaardigen van iedere nieuwe Oxford Bike. Deze bedrijfscultuur in combinatie met het continu aanpassen en optimaliseren van het productieproces, laat ons toe om soepel en doeltreffend in te spelen op de steeds sneller wisselende noden en wensen van de consument.

www.oxfordbikes.be

Bezoek onze vernieuwde showroom

kom naar onze winkel