FIETSKLEDING

FIETSKLEDING

Elke fietser is anders en iedereen heeft zijn eigen voorkeuren en wensen. Daarom vind je bij Ampe fietsen een uitgebreid aanbod aan merken van fietskledij. Kleding geschikt voor jouw recreatieve tocht tot kledij geschikt voor wie uren in het zadel zit. 

Kom snel langs in onze winkel en ontdek ons aanbod.

FIETSHELMEN

FIETSHELMEN

Elke fietser verdient de juiste bescherming. Of je er nu sportief of recreatief op uit trekt. Bij Ampe fietsen vind je zowel High-End performance helmen voor Race en MTB als betrouwbare helmen die jou beschermen op je fietstocht met de elektrische fiets of stadsfiets. 

Kom langs in onze showroom en pas naar hartenlust de verschillende modellen. 

FIETSSCHOENEN

FIETSSCHOENEN

Of je nu een wedstrijd rijdt, aan het trainen bent of aan 't genieten van een heerlijk fietstochtje onder vrienden. Een goeie fietsschoen is uitermate belangrijk. Een fietsschoen die voor jouw persoonlijke letterlijk als gegoten zit. Iedereen heeft namelijk andere voeten: breed, smal, groot of klein. 

Daarom maken we er een uitdaging van om samen met jou op zoek te gaan naar de fietsschoen die past bij jouw voet en fietsuitdagingen. Of je nu een racer bent die op zoek is naar schoen met stijve zool om je kracht effciënt op de pedalen te zetten, een mountainbiker die op zoek is naar extra grip voor als je dat stukje moet lopen of voor de pendelaar die op zoek is naar perfecte comfort. Wij hebben de schoenen in huis.

Bezoek onze vernieuwde showroom

kom naar onze winkel