RACEFIETSEN

RACEFIETSEN

Ontspannen zondagsritten met je vrienden, de flandrien in jezelf naar boven halen in de regen, sprinten naar de finishlijn, grenzen verleggen op training of je helemaal leeg rijden in een Gran Fondo. Wat jouw doelen ook zijn, wij hebben dé racefiets in huis om die doelen te bereiken. 

Wij doen er alles aan om voor jou de ideale racefiets samen te stellen. Van ultiem lichtgewicht met ongezien stuurgedrag naar een robuuste allround racer. Van handgebouwde carbon racemachines tot modellen uit verfijnd aluminium en titanium. Vind de perfecte racefiets, gooi die benen los en ga op pad. De weg is van jou.

MOUNTAINBIKES EN CROSSFIETSEN

MOUNTAINBIKES EN CROSSFIETSEN

Verlaat de weg en verleg je grenzen op het onverharde. Of je nu keihard bergop wil fietsen, sensationeel wil afdalen of net zoals Van Aert en Van der Poel wil ploeteren door de Vlaamse modder. Bij ons vind je de meest geschikte mountainbike of crossfiets. 

In ons gamma vind je zowel hardtail mountainbikes ontworpen voor de meest uitdagende cross-country circuits als allround inzetbare full-suspension mountainbikes. Afgesteld met de onderdelen die het meest geschikt zijn voor de job die ze zullen uitvoeren. Of trotseer de zwaarste Vlaamse ondergronden met de crossfietsen uit ons gamma. 

ELEKTRISCHE FIETSEN

ELEKTRISCHE FIETSEN

Verleng je fietsplezier op toertochten, of geniet van filevrij woon-werkverkeer met een elektrische fiets. Fiets tegen < 25km/u. met een elektrische toertocht -of stadsfiets of < 45km/u. met een high-speed E-bike of E-mountainbike. Bij  Ampe fietsen hebben we ons gespecialiseerd in elektrische fietsen en het onderhoud ervan. 

In ons gamma werken we enkel met de topsystemen die vandaag op de markt zijn. Laat je deskundig adviseren bij de aankoop van je nieuwe elektrische fiets door ons speciaal opgeleide personeel en ga op pad.

STADSFIETSEN

STADSFIETSEN

Gaan schoppen zonder uren te hoeven zoek naar een parkeerplaats, op zondag genieten van een gezellige fietstocht met het ganse gezin of gewoon heerlijk het platteland doorkruisen. Iets voor jou? Dan kunnen wij je de ideale fiets aanbevelen. 

Of je nu gaat voor hip, trendy, retro of lekker comfortabel. Ons uitgebreide aanbod aan stads -en lifestyle fietsen staan voor je klaar.

Bezoek onze vernieuwde showroom

kom naar de winkel